sreda, 7. december 2016

Lepo vabljeni na brezplačno predavanje in delavnico z naslovom Moj notranji otrok

MOJ NOTRANJI OTROK
brezplačno predavanje in delavnica




Tokratno srečanje se bo nekoliko razlikovalo od prejšnjih, saj ne bomo toliko usmerjeni v to, kako ravnati z našimi otroki, ampak kako ravnati z našim otrokom v sebi. Ne glede na to, koliko smo stari, v sebi nosimo tudi otroka, ki potrebuje ljubezen in sprejetje. Na žalost dostikrat tega notranjega otroka ali uspešno ne vidimo in ne slišimo ali pa ga uspešno kritiziramo in obsojamo. Na tokratnem srečanju vas bo predavateljica povabila, da se srečate z otrokom v sebi na topel ljubeč način. Ko smo ljubeči do sebe, smo ljubeči tudi do ljudi okoli nas.





Vodja delavnice: Špela Šoštarič, univ. dipl. psih., sistemska psihoterapevtka

Špela Šoštarič je psihologinja in sistemska družinska psihoterapevtka z Evropsko in Slovensko diplomo iz psihoterapije. Ima svojo privatno psihoterapevtko prakso, v okviru katere pomaga posameznikom, parom in družinam, ki se znajdejo v težavnem življenjskem obdobju in težje sami najdejo rešitve iz njega.
V osebnem življenju je Špela poleg marsičesa drugega tudi mama. Ko se je sama začela srečevati s starševskimi dilemami in iskala rešitve zanje, je dobila željo, da bi svoje izkušnje in znanja delila z drugimi starši, ali v obliki pomoči ali v obliki možnosti deljenja dilem in vprašanj, ki jih starševstvo prinaša.

Kdaj: v ponedeljek, 19.12., od 17.00 do 19.00.
Kje: v prostorih Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper, Oddelek za mlade bralce, Verdijeva ulica 2, Koper
Število udeležencev: najmanj 5. Ob premajhnem številu prijavljenih bomo predavanje in delavnico izvedli v drugem terminu.
Prijave: Prijave zbiramo do petka, 16.12., na spela@srcen.si ali na 051 211 673.
Informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete na 051 211 673 ali pošljete elektronsko pošto na spela@srcen.si.


Ker bo naše srečanje tik pred božično novoletnimi prazniki, boste deležni majhnega presenečenja J


Ni komentarjev:

Objavite komentar